Εγκαταστάσεις

Στις εγκαταστάσεις της The Food Lab, λειτουργούμε καθημερινά σε κορυφαίες συνθήκες σε όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων μας, εξασφαλίζοντας την υγιεινή των τροφίμων και την άψογη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών τους, έως ότου φτάσουν προς κατανάλωση.

Στην οδό Βιλτανιώτη 34 στην Κάτω Κηφισιά Αττικής, φροντίζουμε οι συνθήκες παραγωγής, αποθήκευσης, μεταφοράς και παράθεσης των προϊόντων και συναφείς διαδικασίες να είναι σύμφωνες με την διεθνή πρακτική, αναπτύσσοντας και εφαρμόζοντας  Συστήματα Ποιότητας και Διαχείρισης κατά τα πρότυπα  του HACCP.

Μερικές από τις αρχές που ακολουθούμε στο μοτίβο λειτουργίας μας, είναι:

Υγιεινή και Ασφάλεια

  • Καθαριότητα
  • Καθαρισμός Υλικών
  • Σύγχρονος επαγγελματικός εξοπλισμός και νέες τεχνολογίες

Επιλογή Συστατικών

  • Φρέσκα και Ποιοτικά Υλικά
  • Ποικιλία Υλικών
  • Επιλογή και έλεγχος Λιπαρών ουσιών βάσει οδηγιών διατροφολόγου της εταιρίας

Προετοιμασία και Μαγείρεμα

  • Θερμοκρασία Μαγειρέματος
  • Χρόνος Μαγειρέματος
  • Προετοιμασία Υλικών

Χρήση Καρυκευμάτων και Αρωμάτων

  • Ισορροπία Γεύσεων

Αποθήκευση και Αναθέρμανση

  • Σωστή Αποθήκευση και Αναθέρμανση
  • Έλεγχος αντιδειγμάτων καθημερινά

Διαχείριση Υπολειμμάτων

  • Χρονική Κατανάλωση
  • Έλεγχος ποσοτήτων Φαγητού

 

Ακολουθώντας αυτές τις πρακτικές, διασφαλίζουμε ότι τα ζεστά γεύματα που παρασκευάζουμε και διανέμουμε στους πελάτες μας είναι υγιεινά, ασφαλή και γευστικά!